logo NOBTRA Erkende Trainer (Klein)

Erkenning als gecertificeerd Trainer NOBTRA®

BAM,

Het bereiken van een nieuwe mijlpaal in mijn leven wekt een gevoel van trots in mij op.

Mag ik daar trots op zijn? Absoluut! En ik wil dit graag met iedereen delen.

Ik ben verheugd om met jullie te delen dat ik vanaf 30-05-2023 officieel gecertificeerd ben als Trainer NOBTRA®. Dit betekent dat ik vele voordelen en bevoegdheden geniet die de brancheorganisatie voor Trainend Nederland te bieden heeft.

Het beroep van trainer is vrij toegankelijk en iedereen kan zichzelf trainer noemen. Echter, mijn erkenning als gecertificeerd Trainer NOBTRA® stelt me in staat om aan te sluiten bij dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland (NOBTRA). Dit biedt opdrachtgevers de zekerheid dat ze kunnen vertrouwen op een solide organisatie en op mijn voortdurende ontwikkeling van vakkennis en trainingsvaardigheden. Het is een waardevolle aanvulling op beoordelingen, evaluaties en positieve mond-tot-mondreclame.

Maar wat houdt het precies in om een Trainer NOBTRA® te zijn? Als lid van de NOBTRA ben ik een trainer die heeft geïnvesteerd in een serieuze opleiding. Ik werk met kennis en vaardigheden met groepen en begrijp het belang van veiligheid, een goed afgestemd programma, oefeningen die relevant zijn voor de deelnemers, en het waarborgen van het proces dat net zo belangrijk is als de inhoud. Met mijn expertise in didactiek en groepsdynamica fungeer ik als een instrument dat zich volledig inzet tijdens trainingen.

En dat is nog niet alles! Ik koester een geweldige missie. Met een enorme dosis vastberadenheid streef ik ernaar om het opleidingsinstituut “BreinPlaats” voor Omgevingszorg op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor mensen met hersenschade, zoals dementie, te openen. Deze belofte heb ik ooit aan mijn moeder Anneke van der Plaats gedaan toen zij zelf werd opgenomen in een verpleeghuis. Samen met Anneke, die dezelfde doelen nastreeft, wil ik bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenbeschadiging.

Ik ben ontzettend enthousiast om mijn certificering als Trainer NOBTRA® te benutten en samen te werken met anderen die dezelfde visie delen. Laten we samen een positieve impact creëren en het leven van mensen in onze gemeenschap verbeteren.✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *