Ervaring met de escape room “de Mobiele verwarring”.

22 juli 2022 hebben Karin de Smit en ik kennis gemaakt met Karin Schokker en René Vertegaal van de Mobiele Verwarring.

Om de zorg en kennis rondom dementiezorg volgens de Brein Omgeving Methodiek™ van Dr. Anneke van der Plaats te verbeteren hebben Karin en René een fantastische “escaperoom” “De Mobiele Verwarring” volgens de 8 principes uit het boek ”de wondere wereld van dementie” bedacht.
Ik had er al veel over gehoord maar nooit zelf mogen ervaren. Enigszins wat lichtelijk gespannen hebben Karin en ik de Mobiele Verwarring mogen ervaren. Zou het ons gaan lukken om binnen de tijd de “educatie escaperoom op te lossen”?

Gelukkig, het is ons gelukt. Het zal toch wat zijn dat ik de 8 inzichten niet wist toe te passen…..Dan heb ik mijn moeder Anneke van der Plaats ECHT iets uit te leggen. ? Het spelen van spelletjes houd ik doorgaans niet van maar ik moet toefgeven ik ben onder de indruk van de escape room. Een echte aanrader!

Het was een fijne middag en wij hebben vele verhalen met elkaar uitgewisseld.
En zoals Karin Schokker al eerder schreef, we houden contact met elkaar voor de samenwerking en om de zorg en kennis rondom dementie te verbeteren.

Karin en René , dank jullie wel voor de gastvrijheid.

Vriendelijke groet, Peter Peltzer

#zorgenwelzijn #AnnekevenderPlaats #zorgprofessional #zorgenwelzijn #zorgsector #ouderenzorg #dementie #breinplaats #opleidingen #mantelzorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *