Teamdag – workshop zorg voor mensen met dementie & paarden

Hoe leuk is dat….

Misschien denk je huhhhh, wat heeft dementie met paarden te maken?

Met behulp van de paarden kunnen we dat nog meer verduidelijken. Want ook een paard heeft behoefte aan veiligheid, duidelijkheid, reageert op energie, intentie, gedachtes enzovoorts.
Tijdens de team-dag zullen we veelal de vergelijking maken met dementie.

In samenwerking met Frieda Klomp van Paarden Problemen – trauma therapie en training organiseren wij een volledige team-dag dat in het teken staat van teambuilding, teamontwikkeling en ontspanning. De gehele dag wordt gereserveerd om het team naar een volgend level te brengen.

Naast dat er wat wordt geleerd over dementiezorg – volgens de Brein Omgeving Methodiek™ van Dr. Anneke van der Plaats (BOM) staat deze dag ook in het teken van plezier maken en de verbinding met elkaar te zoeken via een workshop met Paarden. Onze teamdag helpt jullie op die manier om even los te komen van de dagelijkse sleur en het harde werken in de zorg.
Ons aanbod heeft veel positieve effecten én is heel nuttig. Jullie leren nieuwe dingen, treden buiten je comfortzone, ontdekken nieuwe talenten en leren collega’s op een andere manier kennen. Genoeg redenen om zo’n team-dag via BreinPlaats te organiseren.

Voor meer informatie klik >> hier <<<

#zorgprofessional #dementie #paarden #inzicht #kennis #zorgsector

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *