Het was een erg leerzame cursus en Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. In 1 dag meer geleerd als in 3 jaar op school.

Vervolg: In company basisopleiding ‘Omgevingszorg voor helpenden en zorgondersteuners’.

Zoals ik eergisteren al aankondigde, zijn we gisteren van start gegaan met de Basisopleiding ‘Omgevingszorg voor helpenden en zorgondersteuners’.

De groep die we mochten verwelkomen was werkelijk fantastisch, bruisend van enthousiasme en bereidheid om hard te werken. Ondanks het feit dat het onderwerp van dementie vaak confronterend is en sommige deelnemers persoonlijk te maken hebben met geliefden die aan dementie lijden of andere vormen van hersenschade, hebben we de eerste dag van de cursus afgesloten met een mengeling van tranen en lachsalvo’s.

Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe onze lessen met open armen worden ontvangen. De terugkerende opmerkingen die ik hoor, vervullen me met trots: “Je bent echt iemand uit de praktijk; jouw lessen zijn inspirerend en komen recht uit het hart. Je geeft met passie en de nodige humor, waardoor de lessen als een feest worden ervaren.”

Gisteren ontving ik ook nog feedback van een van de cursisten: “Het was een erg leerzame cursus en Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. In 1 dag meer geleerd als in 3 jaar op school.” Het lezen van zulke opmerkingen geeft me een enorme boost. Het vervult me met blijdschap en geeft me de kracht om de missie van Anneke voort te zetten, zoals ik haar beloofd heb.

Namens het team van BreinPlaats en het Breincollectief.

Peter Peltzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *