Nieuwjaarswens 2024

Beste lezer,

Graag vertellen wij dat we een goed jaar achter de rug hebben. Er zijn zorgmedewerkers geschoold, zowel voor de open inschrijving als de in-company, en we zijn gevraagd om adviezen te geven over de fysieke omgeving. Speciale aandacht voor de ‘Basisopleiding – Omgaan met dementie en niet begrepen (probleem)gedrag’. De cursisten studeerden op 21 december af en waren heel enthousiast over de cursus, zowel wat betreft de inhoud als de docenten. De cursisten vonden elkaar in het vorrmen van een netwerk ter ondersteuning. Daarin gaat het BreinCollectief de groep ondersteunen, omdat wij vinden dat het na de cursus pas begint. Dan staan cursisten vaak alleen om de BreinOmgevingMethodiek in te voeren.

Wij merken dat zij-instromers krachtige mensen zijn, die met veel enthousiasme de BOM oppakken en in de praktijk brengen. 2023 gaf ons weer vertrouwen dat het ‘met plezier werken in de ouderenzorg’ weer langzaam aan, aan het terugkomen is.

In 2024 zetten we ons in om meer mensen te laten deelnemen aan onze cursussen. We wensen iedereen een fantastisch 2024 en hopen u graag in de komende jaren te zien.

Het docententeam, Erica Marike, Ria, Resi en Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *