Word een Expert in Omgevingszorg voor mensen met dementie!

Advertentie: Word een Expert in Omgevingszorg voor mensen met dementie!

Anneke van der Plaats & Peter Peltzer

Wil jij een positieve impact hebben op het leven van mensen met dementie en hen de liefdevolle zorg bieden die ze verdienen? Dan is onze basisopleiding ‘Omgaan met dementie en niet-begrepen (probleem)gedrag volgens de Brein Omgeving Methode’ perfect voor jou!

Deze baanbrekende opleiding, gebaseerd op de inzichten van dr. Anneke van der Plaats, maakt gebruik van kennis uit de neurowetenschappen over het functioneren van het brein bij mensen met dementie. Een belangrijk inzicht is dat het gedrag van deze mensen sterk afhankelijk is van de omgeving. Een ongunstige omgeving, die niet is afgestemd op de capaciteiten van een beschadigd brein, speelt een cruciale rol bij het ontstaan van niet-begrepen (probleem)gedrag.

Onze ambitie binnen de gezondheids- en welzijnszorg is om te werken aan een optimale woon- en leefomgeving voor mensen met dementie. Daarom bieden wij deze waardevolle opleiding aan.

Wat ga je leren?

Na afronding van de opleiding kun je de omgeving en het gedrag van mensen met dementie beter observeren en begrijpen. Je beschikt over de kennis om het gevoel van welbevinden bij hen te vergroten. Hierdoor ben je in staat om professionele hulp, zorg en begeleiding te bieden, wat resulteert in een afname van probleemgedrag.

Grijp deze kans om jezelf te ontwikkelen en een verschil te maken in het leven van mensen met dementie. Schrijf nu in voor de basisopleiding ‘Omgaan met dementie en niet-begrepen (probleem)gedrag’ volgens de Brein Omgeving Methode, en word een expert in omgevingszorg!

  • Datum: 21 september 2023
  • Duur: De opleiding duurt 6 dagdelen, 2 hele dagen en 2 halve dagen.
  • Locatie: Domus Locus, Wolfhezerweg 75, 6874 AC Wolfheze
  • Voor meer informatie en inschrijvingen, bel 06-23966892 of

Bezoek onze website

  • Profiteer van de speciale aanbieding: slechts €600,- per deelnemer bij inschrijving vóór 6 augustus 2023 (normaal €650,-, vrijgesteld van BTW). Mis het niet!

 

Zorgstandaard Dementie 2020 beveelt Omgevingszorg aan in aanbeveling no. 22.

De cursus kan Incompany worden verzorgd, volledig afgestemd op uw organisatie.

Download hier je flyer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *